Emballage

Hvis du er på udkig efter emballage, er Aarhus Skilte et det helt rigtige sted, du er kommet hen.

Vi kan tilbyde dig brugerdefineret, specialdesignet emballage med eller uden print, fra termoposer til store emballage kasser.

Vi bruger miljøvenlige produkter af 100% genbrugsmaterialer, som passer perfekt sammen med vores alles forpligtigelser overfor miljøet. Vores produkter er specielt velegnede til cafeer, sandwich butikker, restauranter og andre fødevarer. Vi laver også emballage til eksempelvis webshops, deraf forsendelseskasser, tape med logo, mv.

Specialdesignede trykte poser eller kaffekopper giver dig en ellers ubrugt overfalde til, at generere eksponering for dit brand, budskab eller virksomhed. Det er et effektivt markedsføringsredskab for dig og din virksomhed.

Take away poser, pizza boks eller kaffekopper kan også bruges som et salgsfremmende redskab til andre virksomheder. Overfladen af disse produkter kan sælges som evt. reklameplads.

De er nogen af de mest alsidige produkter, der kan persongøres med form og farve og er en fantastisk måde, at sprede dit budskab og/eller øge virksomheden på. Perfekt til alt fra dagligt inventar, til særlige arrangementer som eksempelvis festivaler, Black Friday, firmafester eller lignende.

Vores bestsellers: 

  • Take away papirsposer i forskellige farver og størrelser. 

  • Kaffekopper, dobbeltlaget, i forskellige farver og størrelser. 

  • Pizzaæsker i forskellige farver og størrelser. 

  • Fedtresistent sandwich/shawarma/burger indpakningspapir.

Hvert projekt er "custom-made", og vi kan derfor ikke lave en standard prisliste. Priserne afhænger af dit logo og mængde, design, farvevalg, størrelse, osv.

Vi kan være behjælpelige til alle aspekter, helt fra ideskabelse, design til producering, levering og opbevaring.

Du tænker sikkert ”Det lyder dyrt!” – men det er det slet ikke. Vi har faktisk fundet ud af at det i mange tilfælde koster det samme eller er billigere end, når du køber emballagen, ved din nuværende grossist. Vi giver naturligvis et helt uforpligtende tilbud og vi kan tilbyde at dele betalingen op i flere rater.

Kontakt os for at høre mere. Vi vil rigtigt gerne møde dig og give dig et tilbud på lige nøjagtigt det du har brug for.

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.